(Skrevet av Martine)

Katarina og Martine sto opp tidlig for å dra til Wien. Flyet rakk de fint, men begge jentenes bagger ble sikkerhetssjekket. Katarinas bag var bare tilfeldig , og ikke kontrollert pga vann denne gangen!!

  
Resten av turen gikk som smurt, og de kom seg til slutt til hotellet, og hallen senere. Jentene planla å trene 12.00 , men da de kom frem til hallen var det en slovakisk mann som var veldig streng på at de IKKE skulle opp til hallen ennå! I stedet sa han «CHETYRNAS NOLL NOLL» som tydelegvis betydde 14.00… De dro tilbake til hotellet og kom tilbake til hallen 14.00, etter at Katarina hadde spist et par kalde pølser hun hadde kjøpt på butikken. Treningen gikk bra og ballfølelsen satt. Og etter en andre trening som også var vellykket, dro de til hotellet for å sove.

Neste dagen forberedet jentene seg til å møte Spania i den første lagkampen i pulja. Det endre dessverre med et 3-0 tap etter to 3-1 tap av singler og et 3-1 tap i double. I neste kamp mot Hviterussland snudde lykken, og jentene Vant 3-0. Siste kampen på fredag var mot Sverige som stilte med Muskantor-søstrene. Med enda en opptur ble det en sterk 3-1 seier av Katarina over Rebecca Muskantor (55 i verden i kadett), og en 3-0 seier av Martine over Leah Muskantor. Etter en intens 3-2 double seier, endte det med en 3-0 seier. Det ble dessverre slik at Sverige gikk videre fra pulja på settelling ettersom bare ett av lagene gikk videre, og at Sverige slo Spania 3-0. Sverige kom senere hele veien til Finalen der de tapte 1-3 mot Frankrike. Med det i tankene ble 3-0 seieren mot Sverige enda med imponerende! Dette er også første gang Norge har slått førstelaget til Sverige i en internasjonal lagkamp!

Dagen etter forberedet jentene seg til double mot Østerrike. Etter en dårlig start og en nettruller mot seg , tapte jentene første settet 12-10. De neste 3 settene vant Norge og dermed vant de 3-1. Andre runde mot Frankrike, som endte med et 3-1 tap. Jentene gjorde seg klare for første runde i singel, og Martine møtte en jente fra Iran. Det endte med et 3-1 tap. Katarina derimot spilte veldig bra, og slo Hellas sin beste Kadett 3-0. Andre runde møtte hun Rebecca Muskantor igjen som var klar for revansj, og Katta tapte dessverre 3-1. Det gikk bedre for de norske Kadettjentene i år enn i fjor, men jentene har fortsatt mye å lære og øve på for at det skal gå enda bedre. Nå er jentene på et treningssenter i Bratislava og forbereder seg til Hungary Open i Ungarn på torsdag.