Dette var den siste helgen med bordtennisaktivitet før juleferien starter. Nå gjenstår kun en uke med trening før man kan sette i gang julefeiringa. Denne helgen har det vært spill i 5. divisjon i tillegg til en forbundssamling for kadetter på Larkollen.

B-72 10 bestående av Jacob, Trym og Martin har vært på Bjølsen og spilt i 5. divisjon avd C. Med supercoaching fra lagleder Steve i tillegg til godt spill, klarte de å slå Fornebu 9-1 og Kobra 10-0! I samme avdeling spilte også B-72 8, de tapte 3-7 mot Oslo BTK 5 og 1-9 mot Oppegård 6.

Damelaget vårt i 5. div avd D, B-72 9, gikk på tre tap denne helgen, men vant en del enkeltkamper. Det var uansett en morsom og lærerik runde. Så lenge man har det gøy og gjør sitt beste så er ikke resultatet så farlig.

På forbundssamlingen på Larkollen har Martin S og Christine deltatt. De har hatt noen fine treningsdager sammen med de beste spillerne fra resten av landet. Forhåpentligvis har de blitt litt bedre i løpet av helgen også.