Denne helgen har det vært kamper i begge eliteseriene. B-72 D møtte Drammen BTK i en dameseriekamp i Fokushallen.  Laget bestod av Yoana, Martine, Tone og Akshaya.  Jentene hadde full kontroll og tapte ikke et eneste sett! Dermed ble det 6-0.

Herrelaget hadde 4 kamper på hjemmebane i Stigaligaen. Troppen bestod av Sondre, Jonas, Henrik, Fredrik, Rebekka og Anders. Her ble det tøff motstand hele helgen. En fellesnevner for helgen var at laget kjempet bra og spilte mange gode og jevne kamper, uten å få den uttellingen de fortjente og trengte.

Resultatene ble:
B-72 – Laksevåg: 1-6
B-72 – Stord: 2-6
B-72 – Vikåsen: 1-6
B-72 – Fornebu: 1-6

Laksevåg stilte et noe svakere lag enn de pleier, men fortsatt det sterkeste laget i seiren. I kampen var det to viktige og jevne doublekamper som kunne gjort kampen mye jevnere, begge disse endte dessverre 1-3.

Stord stilte plutselig og overraskende et veldig sterkt lag og gikk fra å være et bunnlag til å kjempe om en plass i sluttspillet. Anders starter med surt 10-12 tap i avgjørende mot Lukasz Buza før Sondre tar en sterk og kontrollert 3-1 seier mot Kristoffer Hellerud. Jonas taper 3 jevne sett med minst mulig margin mot 1eren til Stord, Christian Grigore, mens Henrik tar en fin 3-0 seier mot Roy Høyland. 2 litt svake doubler gjør at vi ligger under 2-4 før de siste oppekampene. Der er de andre bedre og det blir for vanskelig å vinne.

Mot Vikåsen var det litt variende spill fra B-72 sin side. Vi gjør derimot noen veldig gode kamper som vi taper med liten margin. Henrik leder 2-0 mot Anton Andersson, som er en av seriens beste spillere, men taper 3-2. Sondre spiller også bra mot Anton, men taper 11-13 i avgjørende. Henrik og Fredrik gjør en ekstremt bra double og slår Anton og Benjamin Fossheim 3-0. Rebekka og Jonas spilte også bra i nede-doublen, men endte dessverre på et 9-11 tap i avgjørende. Det er få baller som kunne snudd kampen andre veien.

Fornebu har markert seg som et av de beste lagene i serien og stilte sterkt som alltid. Laget kjempet bra hele veien og henger bra med i noen kamper. Jonas har blant annet 2-0 på seniorlandslagsspiller Eskil Lindholm og Henrik og Fredrik har gode muligheter i sine singelkamper, men det holder ikke helt inn. I double gjør Henrik og Fredrik nok en super double der de slår Eskil og Casper Søndeberg 3-1. Jonas og Anders spiller godt i sin double mot Anton Olovsson og Robin Petterson, men taper nok en kamp 10-12 i avgjørende (med en kantball imot på 10-10).

De neste kampene går 7. januar, satser på bedre uttelling da. Først kommende helg er det også Norges Cup 3 i Lørenskoghallen det gleder vi oss til!

For fullstendige resultater se her.