Denne helgen har det vært nye kamper i både Dameserien og Stigaligaen. B-72 D har vært på Notodden og spilt 3 kamper. Førstelaget til herrene har hatt 2 spennende lagkamper på hjemmebane i B-72 hallen.

B-72 1 møtte først Eiker BTK der det ble spilt mange jevne kamper. Fredrik startet showet mot Mats Meinseth med en god kamp, men tapte dessverre med to poeng i avgjørende. Gavin Maguire (Eiker sin ener) ble litt for god for Henrik og vant 3-0. Det står dermed 0-2 i lagkamper for Sondre og Jonas skal ut i ilden. Sondre vinner en spennende kamp 3-2 mot Vegard Sandberg. Jonas er sjanseløs i starten mot Roar Blikken og ligger under 0-2 og 1-4 før han tar time out. Etter dette tar Jonas en magisk snuopperasjon og vinner 11-4 i avgjørende. 2-2 før doublene og B-72 er med i kampen igjen.
2 svake doubler gjør derimot at vi ligger under 2-4 før de siste singelmatchene. Selv om Henrik slår Vegard og Sondre spiller til avgjørende mot Gavin taper vi kampen 3-6.

Andre kamp var mot Jevnaker noe som også skulle bli en jevn kamp. Rebekka og Sondre vinner sine første kamper 3-0 mot Olof Götestam og Marcus Helin. Jonas og Henrik taper 1-3 i sine kamper mot Terje Herting og Peter Hedram. I denne kampen funker doublene mye bedre og det ble 2 sterke seire til B-72. Dermed står det 4-2 til B-72 før de siste singlene. Sondre spilte mot Hedram og Henrik møtte Helin. Det blir litt for tøft for gutta mot svenskene og begge kampene ender med 0-3 tap. Dermed er det opp til Rebekka og Jonas og avgjøre kampen. Begge to taklet presset og vant 3-0. Dermed vant B-72 6-4 og sikret seg 2 poeng til på tabellen. Dermed klatret de opp til en 5. plass.

Damelaget møtte Notodden på lørdagen. Dette endte med en fin og kontrollert 6-1 seier. Der den ene kampen som endte med tap var meget jevn der hvert sett ble avgjort med 2 poeng. På søndag møtte de først serielederne Fornebu. Iwona Katarzyna Kuszaj er Fornebus klare ener og hun slo alle jentene våre ganske greit. Tone spilte bra denne kampen og tok to singel seire mot Hanna Hovden (3-0) og Ida Tvervaag 3-2. Double kampen ble også ganske jevn men endte med 1-3 tap. Martine og Akshaya slo begge Ida men tapte mot Hanna. Dermed endte det dessverre med 4-6 tap. Siste kamp var mot Bodø der jentene spilte godt og vant 6-0. De beholder dermed 2. plassen på tabellen bak Fornebu.

For fullstendige resultater se her.