Denne helgen har det vært spill for alle serielagene våre med unntak av eliteserielagene. I tillegg har Sondre, Martine og Katarina vært i Borås og spilt Søderspelen.

For fullstendige resultater se: her

B-72 2 har vært på Harestua og spilt 3 kamper i 1. div. Laget bestod av Martin S, Marius, Anne Sophie, Rikke, Adrian og Øyvind. Første kamp var mot Oppegård, dette endte med 3-7 seier. Adrian vant sine kamper og Rikke tok en sterk seier mot Rikard Johansson. Kamp nr to var mot Kjelsås og den ble veldig jevn men endte dessverre med 4-6 tap. Adrian tok 2 kontrollerte singelseiere og en double med Marius. Anne Sophie vant sterkt 3-0 mot Jostein Johansen, mens Rikke og Marius tapte sine singler veldig jevnt, 3 av dem i avgjørende. Siste kamp var mot Fornebu som stilte med et sterkt lag. Det ble mange gode matcher fra B-72 sin side, men med hele 4 2-3 tap ble stillingen til slutt 2-8.

B-72 3 har vært i Fokushallen og spilt 3 kamper i 3. div. Laget denne gangen bestod av Markus, Kim, Øyvind og Nini. De slo Klemetsrud 8-2 før det ble et 2-8 tap mot Kjelsås 4. Til slutt tok de en fin 6-4 seier mot Lynild. Laget ligger nå på en 4. plass i serien.

I 4 divisjon har de nye avdelingene (sluttspillsavdelingene) startet opp. B-72 5 er i den øverste avdelingen: avd AS. Der har de spilt sine to første kamper og det endte med en 6-4 seier mot Kjelsås 6 og et 4-6 tap mot Jevnaker 2. De ligger da på en 6.plass (av 9 lag) i avdelingen.  B-72 4 har spilt to kamper i avdeling BS det endte med 3-7 tap mot Oslo BTK og uavgjort mot Sarpsborg 2.

B-72 6 (Scott, Sivert og Magnus) og B-72 7 (Marie, Gertruda, Vivian og Sarania) har begge havnet i avdeling CS. i Første kamp møtte de hverandre og dette endte uavgjort. B-72 7 fulgte opp med en ny uavgjort mot Klemetsrud 2 før de til slutt slo Oslo 3 6-4. B-72 6 spilte også uavgjort mot Klemestrud men tapte 3-7 mot Oppegård 4. B-72 7 ligger på 3. plass, mens B-72 6 ligger på 5. plass.

Våre tre lag i 5. div har også vært i full sving. I avdeling C har voksenlaget B-72 8 spilt to kamper. Det ble 7-3 seier mot Kjelsås 7 og 3-7 tap mot Bærumsverk 3. Guttelaget B-72 10 har også spilt i samme avdeling de slo blant annet Kjelsås 7 hele 10-0.

I avdeling D har damelaget spilt 3 kamper. Sven steppet inn for Liv i siste runde og spilte sammen med Torill og Margo. Det endte med 3 tap også denne helga, men de hadde det gøy og spilte flere jevne kamper. Damene merker framgang, men ser at det er behov for å trene mer enn 2 timer i uka.

I Søderspelen hadde Katarina en ekstremt bra turnering der hun vant Jenter 14 og Jenter 15 i tillegg til å komme på 3. plass i Damer Jr 17 og 5. plass i Damer Elite. Martine var litt syk, men klarte fortsatt å ta en fin 2. plass i Jenter 14. Sondre fikk to 5. plasser i Herrer Jr 20 og Herrer Singel 1. Den ene kvelden var de samlet og spiste indisk mat. Helgens kok ble gjort av Katarina som glemte igjen skoene sine.