Denne helgen har det vært sesongavslutning i Dameserien og Stigaligaen. Damelaget vant alle de siste kampene sine og sikret 2. plass i divisjonen. Herrelaget fikk en seier, et tap og en uavgjort og endte til slutt på 5. plass.

B-72 D startet med en sterk 6-4 seier mot Fokus i Fokushallen på onsdag. Denne gangen bestod laget av Maja, Akshaya og Tone. En viktig og bra kamp her var en overraskende 3-2 seier til Tone mot Lisa Lange. På lørdag spilte Akshaya, Nini og Anne Sophie mot seriemesterne Fornebu. Her ble det en meget fin 6-3 seier, hvor blant annet Anne Sophie slo Iwona som inntil da ikke hadde tapt en eneste kamp i serien. Senere på lørdagen ble det en fin 6-0 seier mot Drammen BTK, der B-72 ikke ga bort et eneste sett. På søndagen ble Anne Sophie av Sarania som debuterte i Dameserien. Denne dagen spilte de mot Vikåsen der B-72 vant 6-3 og Sarania debuterte med en singel seier mot klubbvenninne Marie som har vært på utlån til Vikåsen.

På B-72 laget har Tone, Akshaya, Yoana, Anne Sophie, Maja, Nini, Sarania og Martine spilt. I tillegg har Marie vært på utlån til Vikåsen og Jeanette til Drammen BTK.  Vi gratulerer jentene med sølv!

Herrelaget vårt tok turen til Trondheim for å spille de 3 siste kampene i årets Stigaliga. Denne gangen var bronselaget fra forrige sesong gjenforent, bestående av Adrian, Sondre, Mikkel, Jonas og Anders. Kampene foregikk i den splitter nye treningshallen til Trondheim BTK (tidligere Vikåsen) som nå er norges største og kanskje fineste bordtennishall.

Helgens første kamp var mot Laksevåg som nok en gang stilte med et veldig sterkt lag. Dette endte med 0-6 tap, men vi hang bra med i de fleste enkeltkampene. Neste kamp var mot Stord som stilte med et svakt lag, der eneren deres i tillegg måtte gi WO. Dette ble en kort affære og etter ca 40 minutter spill vant B-72 6-1. Siste kamp gikk mot hjemmelaget Vikåsen/Trondheim. Dette ble en triller av en kamp der begge lag spilte godt. Til slutt endte det 5-5. Laget endte tilslutt på en 5. plass i serien. Spillerne som har deltatt for laget er: Sondre, Jonas, Adrian, Fredrik L, Rebekka, Henrik, Mikkel og Anders. Vi vil også utrette en stor takk til Thorsten Hævdholm som har vært en god lagleder for herrelaget de tre siste sesongene!

Vi gleder oss allerede til neste sesong, men før det skal vi gjennom 4 NM. Først og størst er Senior NM på hjemmebane som starter om under to uker!