Enkelte ganger kan man hylle en spiller, en trener, aktivitet i hallen, resultater i NM, uttak til store mesterskap eller andre ting. Denne gangen skal vi hylle en forelder!

En forelder, som har vært bordtennispappa nå i 3 sesonger, som også har latt seg rive med ved bordet, og spiller ofte på fredagstreningene på voksenpartiet. I tillegg spiller han 5. divisjon med andre voksne, og dette samtidig som han er coach og lagleder for et annet lag i 5. divisjon.

Mannen jeg skriver om, er Steve!

Steve er den typen som sitter og følger med på treningene, som prater med alt fra nybegynnerforeldre, til spillere og trenere og er alltid i godt humør! Steve er glad i utstyr, og kjøper gjerne flere typer racketer og belegg, tester de, og gir de videre til sønnen Truls. Han er den som gir det lille ekstra, og som gjør det veldig gøy å være en del av bordtennismiljøet i Lørenskog.

Som da spillerne ville overraske hovedtrener Sindre med en julepresang og spleiset på P-Max. Hvem var det som kjøpte et helt brett ekstra på egen regning? Jo … Steve så klart.

Eller da han reiste en tur til Sverige, for å handle inn billig brus slik at klubben skulle tjene litt ekstra penger på Senior NM.

Steve er positiv, og er en artig person å være rundt.

For hvem kan vel glemme bergensturen i mars 2017? Når Steve drar frem den ene historien etter den andre 3 kvelder på rad, for ikke å snakke om at bussturen hjem kanskje aldri har gått raskere over fjellet.

Og når ting man kanskje ikke tenker på må gjøres, som å måke 80cm med snø rundt den ene langsiden av hallen, hvem er det som står klar til å måke alt kun med spade? Steve selvfølgelig!

Steve har nå deltatt som tilskuer på 3 NM for Yngre. Alle husker da han spleiset sammen Anne-Sophie og Katarina’s navn til «Anne-Katt» og alene dro frem «Kom igjen Anne-Katt, kom igjen!» i semifinaler og finaler med resten av B-72’erne rungende over Sofiemyrhallen i J15 double. Resultat? Gull til jentene …

Det er ingen tvil om at Steve gjør en fremragende jobb som bordtennisforelder i klubben vår, ikke bare for hva han blir spurt om å gjøre, eller velger å gjøre selv, men også rett og slett for den personen han er.

 

Takk Steve!