B-72 har satt ny personlig rekord i antall lisenser, og er i øyeblikket den klubben i Norge med flest. Per 01. april hadde vi 99 lisenser, men i dag ble det offisielt at Kristina Pirthskalava fra Bodø har meldt overgang til B-72.  Dermed er vi endelig oppe i 100 lisenser. Vårt gode rekrutteringsarbeid, ledet av Jonas Flåøien, samt arbeidet for å beholde de rekrutterte spillerne har vært avgjørende for denne lisensrekorden. Her fortjener alle trenerne og spillerne som har bygget opp klubbmiljøet en stor takk!


(Vår store tropp under NM for Yngre, totalt har vi 47 lisenser for yngre spillere)

Kristina har vært blant de beste jentespillerne i Norge i flere år nå og har tatt fem NM medaljer og to 3. plasser i Stiga Norges Cup Finale.  I tillegg har hun hatt flere landslagsoppdrag både for kadett- og juniorlandslaget. Hun vil bli et fint tilskudd til vårt gode og store  jentemiljø. Hun er en person som ofte stråler av god humør og vi gleder oss til å ha henne i klubben!


(Kristina i ferd med å sette igang en super serve)