Denne helgen spilte de siste serielagene våre sine siste kamper for sesongen. Dermed er det på tide med en oppsummering av denne sesongens seriespill.

Dameserielaget vårt tok også denne sesongen en fin 2. plass i serien. På grunn av litt skader og uforutsette hendelser har det vært ganske stor variasjon i hvilke spillere som har spilt de ulike kampene. Totalt har 8 spillere spilt på laget, disse er: Akshaya, Tone, Martine, Anne Sophie, Nini, Yoana, Maja og Sarania. Et høydepunkt denne sesongen var at de i siste samlerunde slo serievinnerne Fornebu 6-3 i Fornebuhallen. Vi gratulerer med sølv og håper på gull neste år!

B-72 1 tok en 5. plass i årets Stigaliga. Dette laget har vært en del preget av skader som gjorde det vanskelig å forsvare sluttspillsplassen fra i fjor. Laget tok totalt 3 seire og 1 uavgjort. De har hengt godt med i en del kamper mot bedre lag, men med et litt svekket lag har eliteserien blitt litt for tøff denne sesongen. Også her har vi stilt med 8 spillere: Sondre, Jonas, Adrian, Henrik, Fredrik, Rebekka, Mikkel og Anders.

B-72 2 i 1. divisjon ble også preget av skadene i Stigaligaen, som førte til at de beste spillerne tiltenkt laget måtte flyttes opp. På tross av dette spilte laget veldig mange jevne kamper og tok 2 seire og 1 uavgjort, men med hele 6 sure 4-6 tap endte det med en sisteplass på tabellen og nedrykk. Laget har totalt stilt med hele 13 spillere: Anne Sophie, Sunniva, Hilding, Henrik, Adrian, Martin, Øyvind, Martine, Nini, Rikke, Markus, Marius og Fredrich.

B-72 3 har spilt i 3. divisjon og de la seg HELT midt på tabellen med 4 seire, 4 uavgjort og 4 tap noe som ga en 4. plass av de 7 lagene i avdelingen. Også i denne serien har det vært veldig mange jevne kamper og laget har fått god matching. Her kan vi også gratulere Øyvind med en 2. plass på statistikken over årets lagspiller. De øvrige spillerne på laget var: Mahiran, Kim, Martin, Nini, Markus, Tone og Iver.

B-72 5 kjempet seg til 3. plass i 4. div avd AS og klarte dermed å kapre den siste opprykksplassen til 3. divisjon. I siste samlerunde nå i helga slo de Fokus 5 6-4, Oslo BTK 2 7-3 og Bærums Verk 2 7-3. Laget har bestått av: Finn Cato, Michael, Stig Bjørnar, Patrick, Donatas og Ramunas.

«Finn-Cato og jeg bestemte oss jo for å starte å spille igjen for et års tid siden», forteller spillende lagleder Michael. «Så fikk vi Donatas med på laget. Målet var å rykke opp til 3. Divisjon. Det klarte vi! Donatas vil dessverre ikke bli med på laget videre da han vil finne seg et annet lag i 4/5 divisjon. Vi holder på å sette sammen et lag for neste sesong. Ser ut til at det blir med Stig-Bjørnar Ryan og pappa (Patrick Stark, journ anm.) målet er vel øverste del av tabellen eller rykke opp. Vi må se an nivået først!»

B-72 nett gratulerer med opprykket og ønsker lykke til i 3. divisjon neste sesong. Vi kan også gratulere Finn Cato som ble årets lagspiller i avdelingen med sterke 20-4 i kvote!

B-72 4 spilte i 4. div avdeling BS. Laget har bestått av Anders R, Skjalg, Per-Anders, Adnan og Trygve. Det ble 2 seire og 1 uavgjort på Per-Anders’ utvalgte denne helgen!

 

B-72 6 spilte i 4. div avdeling CS, laget har bestått av: Sivert, Scott, Asgeir, Magnus, Audun og Anujan. Laget endte dessverre på en siste plass, men hadde to uavgjort og flere jevne kamper. Anujan, som har startet med bordtennis denne høsten og som kun har spilt ca. et halvt års tid, debuterte i 4. divisjon! En tøff debut med 0 i seiersprotokollen, men en superoffensiv Anujan svarer «100 % klar!» på spørsmål om han ønsker å spille seriespill fast fra og med neste sesong. Vi gleder oss til å følge utviklingen!

B-72 7 spilte også i 4. div avdeling CS. Dette laget har bestått av: Marie, Gertruda, Sarania og Vivian. Siste helgen ble det en 7-3 seier og et knepent 6-4 tap, med 10-12 i avgjørende sett i doublekampen! De endte dermed på 4. plass. Sarania vant alle kampene sine. B-72 nett gratulerer jentene med super innsats i de røde og gule draktene!

I 5. divisjon avd C har B-72 8 og B-72 10 spilt. B-72 8 har bestått av: Trygve, Morten, Ronny B, Steve og Piotr. Laget endte på en 4. plass i avdelingen. B-72 10 har bestått av: Trym, Jacob, Thomas, Martin M og Truls. Dette laget klatret til slutt opp på en 2. plass på tabellen etter mye trening og god forbedring denne sesongen.

I 5. divisjon avd D har B-72 9 spilt. Laget fikk en 7. plass i serien. De som har spilt på laget er: Olga, Torill, Liv, Sven, Adrian F, Berit og Margo.

Vi takker alle spillerne for en flott sesong med seriespill og gleder oss til neste sesong. Grunnet litt mangel på gode tilgjengelige spillere har vi søkt og fått innvilget nedrykk for 1. laget vårt som dermed vil spille i 1. divisjon neste sesong. Ringvirkningene av dette gjør at vi har måttet trekke 2. laget vårt. Vi vil dermed ha et lag i 1. divisjon og 2 lag i 3. divisjon neste sesong, i tillegg til x-antall lag i 4-5. divisjon.

En ekstra stor takk rettes til seriespillansvarlig i klubben, Anders Brennhagen. Hadde det ikke vært for hans innsats som øverst ansvarlig for alle våre lag så kunne vi ikke stilt med så mange lag!


Vår supre seriespillansvarlig, Anders Brennhagen

Hvor mange lag har vi faktisk stilt med i både nasjonal og regional serie, Anders?
– «B-72 har hatt 11 lag med i seriespill i år.»

Er det ny rekord?
– «Det er i alle fall det beste antallet vi har hatt i nyere tid.»

11 lag i seriespill, hvor mange enkeltspillere utgjør det?
– «65 spillere ca. med forbehold om at noen jeg har telt med kan ha spilt doble steder lenger ned i divisjonene.»

Igjen, tusen takk Anders Brennhagen! Vi vet at dette er en jobb som krever en hel del planlegging, og struktur. Om det ikke ble noen 1. plasser i årets seriespill, så har i alle fall du levert til gull!

Har du som leser dette lyst til å spille seriespill? Nøl ikke! Ta kontakt med Jonas på trening eller Anders på mail: anders.brennhaggen.1995@gmail.com om du vil være med på et lag!


Spille seriespill? Ta kontakt med en av disse, da vel!