Dag 3 av VM bød på litt blandede drops. Norge spilte i dag mot Wales som er ranket plassen under Norge på verdensrankingen. Wales har en ganske sterk ener i Charlotte Carey (WR 116), en brukbar toer i Thomas Chloe (WR 330) i tillegg til et ungt talent, Anna Hursey (WR 570), som er turneringens nest yngste spiller på 11 år. De norske jentene hadde gode muligheter for seier, men måtte allikevel gi tapt 1-3. I morgen møter de Bosnia Herzegovina kl 16.00 i kampen om 2. plassen i gruppa.

Her er de fullstendige resultatene:
Rikke (WR 734) – Charlotte Carey (WR 116): 11-13, 9-11, 4-11
Ilka Doval (WR 178) – Thomas Chloe (WR 330): 11-5, 11-9, 11-9
Rebekka (WR 326) – Anna Hursey (WR 570): 7-11, 6-11, 12-10, 11-2, 11-13
Ilka (WR 178) – Charlotte Carey (WR 116): 7-11, 8-11, 7-11

Championship division damer:

Gruppespillet i damenes championship division er ferdig. Det svenske laget har imponert og var veldig nærme å komme seg til en 1/8 finale, til tross for at de var lavest ranket i divisjonen. Den avgjørende kampen var mot Russland der de tapte 2-3. Kina, Japan, Romania og Sør Korea vant gruppene sine og går dermed direkte til kvartfinale. Taiwan, Nord Korea, Singapore, Russland, Østerrike, Ukraina, Hong Kong og Tyskland skal ut i 1/8 finale. Spesielt Romania her imponerte ved å slå Taiwan (som var gruppe favoritter) hele 3-0. Taiwan ble faktisk nr 3 i gruppa da de også tapte mot Nord Korea som litt overraskende ble nr 2 bak Romania.

Championship division herrer:

De siste gruppekampene for herrene går i morgen. I dag møtte Sverige Slovenia i gruppe A. Sverige klarte å vinne 3-1 der det kun var Kristian Karlsson som tapte en kamp mot Bojan Tokic. Tokic (som B-72 redaksjonen har blitt litt kjent med) har vist gode gamle takter og har imponert dette mesterskapet med flere gode skreller. England beseiret Singapore og mangler kun Belgia før de er helt klare gruppe vinnere. Korea viser stor form og har enda ikke tapt en singel kamp. I dag beseiret de gruppefavorittene Frankrike 3-0. Under denne matchen la vi også merke til to veldig ivrige Koreanske delegater, som lagde veldig mye liv fra tribuna hver gang Korea fikk poeng.

En interessant ting skjedde i dag under matchen til Tyskland og Hong Kong. Tysklands Patrik Franziska møtte eneren til Hong Kong i en thriller av en kamp. På 11-11 i avgjørende sett fikk Franziska en kjenning i låret etter å ha hatt matchball på 11-10. Dermed måtte han ta en medisinsk time out. Etter å ha fått litt behandling var han klar igjen, men tapte dessverre to raske poeng og dermed også matchen. Tyskland vant fortsatt 3-1.