B-72 SINE LAG I DAMESERIEN OG 1. DIVISJON KOMMENDE SESONG:

I dagene fremover kommer vi til å poste en og en spiller fra de tre øverste lagene våre i serien. Vi fortsetter med B-72 D 1! I årets Eliteserie for damer, kommer vi til å ha to damelag. Førstelaget består av 5 spillere, og neste ut er: Ragna Grindheim

Navn: Ragna Grindheim
Født: 1992
Bosted: Oslo
Fra: Etne
Klubber: Etne BTK, Oppegård IL og B-72
Utstyr: Donic Appelgren Allplay stamme, spinlord og Butterfly Flarestorm II Favorittmat: Pannekaker
Favoritt TV-program: Friends
Tilhørende klasse: Damer Senior
Rangering pr. 01.09.2018: 74 på seniorrankingen

Hva er dine tanker om laget?

Eg er veldig fornøyd med laget mitt. Eg trur me utfylle kvarandre ganske bra, og at det blir nokon gøyale kampar i samen.

Egne forhåpninger?

Mest av alt å ha det gøy! Eg har egentlig ikkje så mange egne forhåpningar, ingen kan jo akkurat beskylde meg for å ha trent mykje dei siste åra. Men det hadde jo vore gøy om eg kan bidra til at laget gjer det bra!

Mål for sesongen?

Ha det gøy! Kanskje vinne ein kamp eller to, men eg setter ikkje lista så høgt. Det viktigaste er at eg kommer meg i gang med bordtennisen igjen.

Større mål (langsiktige)?

Ingen. Målet mitt er (og har alltid vore) å ha det kjekt når eg drive med bordtennis, ellers har eg ikkje tenkt å drive med sporten. Så det langsiktige målet mitt er vel å ha det gøy når eg er i hallen, ikkje berre når eg spele bordtennis, men også når me er ute og reise på turneringar og seriespel, når eg er i hallen uten å spele, når eg jobbe med styrearbeid for sporten og så vidare.