B-72 SINE LAG I DAMESERIEN OG 1. DIVISJON KOMMENDE SESONG:

I dagene fremover kommer vi til å poste en og en spiller fra de tre øverste lagene våre i serien. Vi fortsetter med B-72 D 1! I årets Eliteserie for damer, kommer vi til å ha to damelag. Førstelaget består av 5 spillere, og første ut er: Tone Solerød Todok

Navn: Tone Solerød Todok
Født: 31.01.2002
Bosted: Oslo og Nesodden
Fra: Nesodden
Klubber: Nesodden IF, B-72 og Våxtorps Bois (Sverige)
Utstyr: Calibra LT i forhand og bluefire M2 i backhand (foreløpig).
Favorittmat: Hmm. Varierer fra dag til dag, men akkurat nå er det indisk all the way.
Favoritt TV-program: Definitivt «The fresh prince of bel air»
Tilhørende klasse: Damer Junior
Rangering pr. 01.09.2018: Nr. 9

Hva er dine tanker om laget?

Dette laget inneholder sterke individuelle spillere som jeg til sammen vil bli en bra kombo. Alle jentene er godt kjent med hverandre, noe som er ekstremt viktig.

Egne forhåpninger?

Dette er en serie jeg har spilt i før og jeg vet derfor mine sterke og svake sider når det gjelder å spille på lag, og hvilke motstandere vi møter. Mitt mål er selvfølgelig å hjelpe til sånn at laget vinner serien, men også å slå de spillerne jeg tapte for i forrige sesong av serien.

Mål for sesongen?

Denne sesongen har jeg bestemt meg for at mitt mål ikke skal gå ut på å oppnå et bestemt resultat. Mitt mål er å få mer kontroll over mitt eget spill, og å stole mer på meg selv.

Større mål (langsiktige)?

Det har jeg ikke helt bestemt ennå, men jeg kommer garantert til å holde meg i sporten i lang tid fremover;)