B-72 SINE LAG I DAMESERIEN OG 1. DIVISJON KOMMENDE SESONG:

I dagene fremover kommer vi til å poste en og en spiller fra de tre øverste lagene våre i serien. Vi fortsetter med B-72 D 1! I årets Eliteserie for damer, kommer vi til å ha to damelag. Førstelaget består av 5 spillere, og siste ut er: Yoana Wertebach

Navn: Yoana Aminda Wertebach
Født: 25.08.02
Bosted: Gjerdrum (men bor i hybel på Stabekk)
Fra: Aachen, Tyskland
Klubber: Gjerdrum og B-72
Utstyr: Vanlige belegg på begge sider.
Favorittmat: Har mange favoritter, vanskelig å velge!
Favoritt TV-program: Friends
Tilhørende klasse: Damer Junior
Rangering pr. 01.09.2018: Nr. 21

Hva er dine tanker om laget?

Alle på laget er veldig gode venner. Vi har kjent hverandre lenge og spilt mange kamper mot hverandre. Vi har heiet mot hverandre og for hverandre. Derfor kjenner vi også hverandres spillestiler godt. Dette tror jeg kommer til å være gode ressurser for selve laget, og alle som er en del av laget.

Egne forhåpninger?

Jeg for meg håper at jeg klarer å være der for laget mitt og hjelpe dem på alle mulige måter. Enten det er å gå og fylle opp flasken før (eller i) en kamp eller å heie til hendene mine gjør vondt. At jeg som spiller, lagvenninne og venn gjør alt som jeg kan for at det blir best mulig.

Mål for sesongen?

Hovedmålet mitt for sesongen er å holde meg skadefri ettersom jeg har slitt med mange skader de siste årene og hatt en skade (som jeg fortsatt har) i snart et år. Etter det er vel egentlig målet bare at jeg skal trene meg selv opp sånn at jeg tåler mer i fremtiden og klarer å komme opp på et høyere nivå med mer trening uten at det ødelegger kroppen min.

Større mål (langsiktige)?

Inn i fremtiden er hovedmålet å få spille på landslaget i utlandet. Og at jeg er såpass god at jeg føler at jeg har fortjent det og at jeg da klarer å vinne kamper.