B-72 sine lag i Dameserien og 1. divisjon kommende sesong:

I dagene fremover kommer vi til å poste en og en spiller fra de tre øverste lagene våre i serien. Vi begynner med B-72 D 2! I årets Eliteserie for damer, kommer vi til å ha to damelag. Det første laget vi presenterer er B-72 D 2 og neste spiller ut er: Gertruda Pasakinskaite

Navn: Gertruda Pasakinskaite
Født: 08.12.2002
Bosted: Rasta, Lørenskog
Fra: Litauen
Klubber: B-72
Utstyr:stamme: Azalea allround – Stiga, svart side : Flarestorm -Butterfly, rød: Calibra LT – Stiga
Favorittmat: Pizza med ananas :) og Quesadilla!!
Favoritt TV-program: Bones eller noe med krim, Bones er favoritten.
Tilhørende klasse: Damer Junior
Rangering pr. 01.09.2018: Nr. 33

Hva er dine tanker om laget?

Jeg er veldig fornøyd, fordi vi på laget kjenner hverandre veldig godt og vet hvordan de andre på laget spiller. Derfor kan vi alltid hjelpe og støtte hverandre, selv om det kan gå litt dårlig i blant.

Egne forhåpninger?

 

Mål for sesongen?

Målet mitt som spiller er å bli enda bedre og vinne mer. Jeg spiller bra i hallen, men ikke alltid like bra på turneringer. Jeg vill ikke bare bli bedre til å spille, men også bli sterkere mentalt og takle mer. Jeg vil få mer ranking enn det jeg har og være blant de beste i klassen min.

Større mål (langsiktige)?

Mitt langsiktig mål er selvfølgelig å komme på landslaget engang i fremtiden og kunne spille i utlandet. Jeg vil bli en bedre spiller, vinne mer og få muligheten til å være med på flere ting.