Denne helgen har det vært seriespill for alle lagene våre, med unntak av dameserien.


(B-72 1 i 1. divisjon) 

A-laget vårt i 1. divisjon spilte 3 kamper på hjemmebane mot tøff motstand. Det endte i 3 tap, 3-7 mot Fornebu 2 og Harestua og 4-6 mot Fokus. Det var flere jevne kamper der marginene ikke var på B-72 sin side og laget må jobbe hardt siste samlerunde for å beholde plassen. Et stort lyspunkt var at Jonas fikk 5-1 i singelkvote og 2-1 i double og slo flere av seriens beste spillere. B-72 2 i 3. divisjon avdeling C fikk en 8-2 seier mot Fornebu 6 og tapte 3-7 mot Fokus 3. De holder nå 4. plassen i avdelinga.


(B-72 4 i 4. divisjon avdeling CV) 

I 4. divisjon gjorde lagene våre det bra. B-72 3 i 4. div avd BV vant begge kampene sine og leder avdelingen. B-72 4 i avd CV vant en kamp og spilte uavgjort den andre og ligger på 2. plass.


(B-72 5 i 5. divisjon avdeling AV)

I 5. divisjon avdeling AV (øverste sluttspillavdeling) gjorde B-72 7 sakene sine bra og vant 2 kamper og tapte 1, det holder til en foreløpig 3. plass i serien. B-72 8 og 5 fikk det litt tøffere i avdelingen og gikk på 3 tap hver. I avdeling BV spilte B-72 6 og hadde full kontroll på de andre lagene. De vant alle 3 kampene og leder tabellen soleklart med en samlet kampkvote på 26-4.


(B-72 ladies i 5. divisjon avd CV) 

Damelaget vårt i 5. divisjon avd CV har det ikke bare gøy når de spiller, nå klarer de også å ta poeng i serien. De spilte uavgjort mot Hvam IL 3 i tillegg til at de vant på WO mot OSI BTK.