Denne helga har Stiga Norges Cup finale blitt arrangert i Skien. Dette er en av de tøffeste turneringene i Norge der de 8 beste spillerne i hver av de offisielle Norges Cup klassene møtes. B-72 hadde med totalt 8 deltakere og dro med seg flere pallplasser.

Katarina var vårt eneste håp i eliteklassene. På tross at hun fortsatt er Jenter 15 spiller klarte hun å ta 3. plass i senior klassen der hun kjempet mot klart eldre og mer erfarne spillere. På veien slo hun Aida Dahlen, Hannah Hovden, Sarah Horgen og Anne Sophie Kalvatn, mens hun tapte veldig jevne kamper mot Ilka Doval, Maja Haugen Gjelle og Lisa Marie Lange.

I damer eldre junior hadde vi med tre spillere. Martine tok en sterk 2. plass der hun kun tapte mot Nora Bagner Nilsen, 8-11 i avgjørende. Nini gjorde et sterkt comeback for sesongen og endte på en 5. plass etter å ha dårligere settkvote enn 3. og 4. plassen. Yoana endte på en 7. plass.

Jonas kapret en 4. plass i herrer eldre junior. Også her ble det avgjort på sett-telling mellom 3., 4. og 5. plass. For første gang klarte Jonas og slå Jan Roger Andersson i tillegg til at han tok en fin skrell mot Henrik Bagner Nilsen. I tillegg slo han Aslak Vengbo og Christopher Chen, mens det ble tap for Finn Vetvik, Gard og Seth Egenberg.

I jenter 15 ble Akshaya beste B-72er på 2. plass, kun slått av Christine Kalvatn. Marie kom på en 5. plass mens Vivian endte på 8. plass på tross av flere jevne kamper.

Norges mesterskapene er rett rundt hjørnet og showet starter 9-10. februar med NM for eldre junior i Oslo, før vi 1-3. mars skal arrangere Senior NM på hjemmebane. Deretter spilles NM for yngre på Oppegård 15-17. mars. Spillerne er godt i gang med forberedelsene og er klare for å jakte på medaljer og gull.