Nå er EM over for de norske for denne gang og junior jentene fortsatte å gjøre sakene sine bra i de individuelle klassene.

Det ble ingen store resultater i hverken mix eller double, der parene møtte hard motstand tidlig i turneringen. Derimot gjorde alle jentene en strålende singelturnering. Martine (ER U18 78) startet med en sterk 4-2 seier mot Alma Röse (ER U18 39) i første runde, før hun beseiret Anastastiya Dymytrenko (ER U18 33) 13-11 i avgjørende! Det gjorde at hun kapret en plass i 1/16 finalen der hun dessverre tapte i avgjørende sett mot Anita Drabant fra Ungarn. 1/16 finale i singel i EM er ikke dagligdags kost og virkelig et resultat å være stolt over. Spesielt med tanke på at Martine er 1. års junior og har 2 år igjen i klassen.

For Rikke som siste års junior var dette hennes siste sjanse til å vise seg fram i et junior EM. Denne sjansen tok hun godt vare på. I første runde slo hun Estelle Duvier (ER U18 159) før hun slo til med en skikkelig skrell der hun slo Anastasia Bondareva (ER U18 18) hele 4-1! I 1/16 finalen møtte hun hardt motstand fra den svenske eneren Jennie Edvinsson (ER U18 22), men etter å ha kjempe i land flere jevne sett vant Rikke 4-2. I 1/8 finalen ble det dessverre stopp mot Darya Kisel (ER U18 21). Rikke er den andre jenta som har klart å komme til en 1/8 finale i denne klassen og tangerer resultatet vår egen Rebekka oppnådde i 2017. Vi ønsker Rikke lykke til videre som seniorspiller, og gleder oss til å fortsette å følge framgangen.

Av andre gode norske resultater må det nevnes at Borgar Haug (Fokus) sammen med sin irske partner Owen Cathcard klarte å komme til kvartfinalen i herrer junior double. Begge guttene har et år igjen i junior klassen. Kanskje de klarer å kapre en medalje neste år.