B-laget og C-laget med en perfekt seriestart!

Les deg opp på sesongens første kamper for 2. laget og 3. laget vårt i 3. divisjon!

B-laget (fra venstre: Marius, Jonas, Pia og Arild)

(Fra venstre: Marius, Jonas, Pia og Arild)

B-laget:

Vi begynner med de eldste, som etter tre (!) sesonger på rad med nedrykk er klare for å reise kjerringa, komme seg opp på hesten igjen og la motstanderne bøye seg i støvet av beundring. Dette B-laget, som en gang for lenge lenge siden var vårt A-lag, har i alle fall begynt å vinne kamper igjen. Og det lover godt! Marius (f.v på bildet) har vært med fast på laget de siste sesongene, samme med Jonas (nr. 2 f.v på bildet) med unntak av en lånesesong hos Eiker BTK i fjor. Nye inn på laget er Pia Dyrkolbotn (Heros) og Arild Knudsen (Fornebu). I tillegg til disse er det flere «gamle travere» som stiller opp i nødstilfelle. Vi har også med oss spillende lagleder Anders Haukedalen, som glimret med sitt fravær i dag, da det dessverre var møte i NBTF som trumfet gjennom. Fra kontorstolen fikk han følge et overbevisende B-lag!

Sarpsborg BTK vs. B-72 2:

På forhånd en skikkelig «David mot Goliat»-kamp. I alle fall hvis vi skal tro Lynild sitt tabelltips, her var nemlig vi tippet til nedrykk, mens Sarpsborg har blitt tippet som favoritter til å vinne hele serien.

Begynner meget sterkt ved at Marius vinner kontrollert over Nasser Babri, Sarpsborg. Slapper noe av i tredje settet, men ordner 0-1 til bortelaget med 1-3! Pia, som gjør sitt andre comeback på bare få måneder er veldig nervøs i sin første kamp, og kommer kjapt under 0-2, henter mesterlig opp til 2-2, men må gi tapt med 11-13 i siste og avgjørende sett. 1-1 i kampen!

Sarpsborg gjør et godt taktisk grep og setter sin antatte 2’er, Ronny Hansen, ned i 3’er-posisjon. Hadde vi hatt med vår eminente lagleder ned til Larkollen, så ville kanskje denne tabben vært unngått. Vi viser til null ansvar her og legger all skyld på Anders. Enstemmig vedtatt. Arild taper denne 0-3 rimelig greit, kommer ikke helt i gang før mot slutten av tredje og da ble det for sent denne gangen. Jonas vinner oppskriftsmessig sin kamp mot Andreas Bangsund, men må gi fra seg sett. «Full kontroll, aldri truet!», bedyrer Jonas etter kampslutt, men skal likevel passe seg for disse ringrevene i 3. divisjon …

2-2 og klart for de siste fire kampene. Jonas ut mot Nasser og Marius mot Andreas. En Jonas på halv maskin imponerte ingen i Larkollhallen i dag, men slipper med skrekken med 11-9 i avgjørende mot Sarpsborgs 1’er. Marius fighter veldig godt mot en meget sterk backhandspillende Andreas Bangsund. Navnet sier vel egentlig alt, for stort sett sa det «BANG!» i det ballen forlot racketen på høyre side av bordet og backhanden til bamsen fra nord. Marius starter best og går opp i 2-0, to jevne sett. Blir hentet opp til 2-2, men klarer det akkurat med 15-13 i avgjørende sett. Sterkt mentalt der av vår defensive 2’er!

4-2 og vi har sikret poeng mot favorittene. Vi har allerede oversteget forventningene til skeptikerne, men mye vil ha mer! Vi øynet seier i denne vanskelige første bortekampen nede i Larkollen. Pia mot Ronny, 0-3 og aldri særlig med. Vi har ledelsen 4-3 og lagets mest robuste spiller må inn og sikre seieren for oss. Kjapt opp i 1-0-ledelse, helt uten hjelp fra Jonas som hadde nok med å bekjempe en litt for sterk kebab fra kvelden før. Jonas vant den kampen, og fikk være vitne til at Arild gikk opp i 2-0 ledelse i siste kamp. Mulig Jonas skulle holdt seg borte, for 2-0 ble til 2-1 og det ble meget jevnt i det fjerde settet. Heldigvis er vår man også robust mentalt og vinner 15-13 i fjerde settet. Enda mer imponerende er denne seieren tatt i betraktning at han på vei mot lunsj hardnakket påstod at han spilte i femte og avgjørende sett!

Sterk 5-3-seier til våre lekre B-lagsspillere!

Den andre kampen for dagen var mot arrangørklubben Larkollen IL, de har hentet inn Claus Tjelle fra Askim BTK, men bortsett fra han stilte de utelukkende unge spillere. Spillende lagleder Andres plasserte seg selv på benken for å gi ungguttene matching. Det ble noe voldsom matching og våre helter vinner kampen hele 8-0 og det hele var over på 75 minutter(!). En liten lekkerbisken fra kampen mellom Claus Tjelle og Jonas:

 

8-0 og dermed topper B-72 2 tabellen i 3. divisjon Avd. A!

Se tabellen for mer info.

PS! Marius og Jonas topper også tabellen for Årets lagspiller

 

C-laget:

(Fra venstre: Trym, Fredrik, Mathias og Anujan)

Våre yngre fremadstormende spillere på C-laget, med Mathias, Fredrik, Trym og Anujan i spissen hadde en meget vellykket dagen på jobben i Bjølsenhallen i dag. De kunne ikke gitt lagkompis Thomas en bedre bursdagsgave, og sendte hjem fire av fire poeng med gavepapir, eske, kort og hele pakka! Gratulerer til laget og Thomas! I tillegg til nevnte fem, spiller også Vivian på dette laget.

Oslo BTK 2 vs. B-72 3:

Anujan starter det hele med en kontrollert seier mot Hatef Khaledi, seier 3-1. Mathias ut mot ShiXiong Wang, som på rankingen er et veldig jevnt oppgjør. Jevnt ble det også, men Mathias kunne juble med 11-7 i avgjørende. Solid start på kamp. 2-0!

Fredrik på sin side beholder roen som favoritt mot Jonas de Jong Andersen og vinner sin kamp 3-1. Trym fikk som Mathias veldig jevn motstand på motsatt side av bordet, og måtte ta til takke med 2 sett i årets første kamp. 3-1 til B-72 3!

Fredrik gjør få feil i sin siste match og vinner denne enkelt 3-0. Mathias snubler litt i sin kamp og taper denne 11-9 i avgjørende. Anujan må også ut i full lengde i sin siste kamp, men finner ro i spillet og vinner overbevisende 11-4 i siste sett, før Trym pynter på resultatet med en grei 3-0 seier.

6-2 til gutta fra Lørenskog!

Modum BTK vs. B-72 3:

Ettermiddagen ble det møte med et tidligere storhetslag, et av de mestvinnende lagene i bordtennishistorien. En skikkelig storhet som har herjet i eliteserien i mange år, men som dessverre har sitt A-lag nede på nivå 4 for øyeblikket. Det jobbes godt med de yngre i klubben om dagen og flere av disse var i aksjon mot vår fremtid. Kan det være mulig vi ser disse spillerne møte hverandre igjen, bare høyere opp i seriesystemet?

Anujan begynte som forrige lagkamp og vinner kontrollert 3-0 mot unge Emil Norli. Mathias taper sin kamp, men klarer å ta sett mot Robin Kristiansen. Det meldes om at nevnte Robin trener veldig godt om dagen i Katfosshallen, så et sett her er bra for Mathias! En annen som trener jevnt og trutt er Sondre Gundersen, en spiller med korte nubber, noe som kan by på utfordringer. Fredrik løser dette greit og vinner sin kamp 3-1. Modum sitt voksne bidrag ble ingen stor utfordring for Trym som vinner sin kamp 3-0. Øyvind som har gjort comeback etter 18 år uten bordtennis, så får vi se om han kommer sterkere tilbake ved neste lagkamp! Komfortabel 3-1-ledelse halvveis ut i lagkampen!

De siste fire kampene går som de fire første, Robin vinner sin kamp enkelt med 3-0 mot Fredrik. Trym, Anujan og Mathias vinner hver sin kamp og kampen ender med seier til B-72 3!

Fungerende lagleder og sjefsjåfør Trine Bakkelund hadde følgende å si om innsatsen i dag: «Guttene viser en enorm styrke som et lag i dag, alle leverer med seier i over 50 % av kampene sine, og da sier det seg jo selv at det blir poeng av sånt. To seire, fire poeng og en skikkelig LAG-seier!»

Nok en 6-2 seier og delt tabelltopp med litt dårligere matchkvote er fasit for B-72 3 i dag.

Sjekk ut tabell og Årets lagspiller for mer info og detaljer fra 3. divisjon Avd. C.