Første seriehelg for våre lag er gjennomført!

 

Det har vært spill for så mange som 9 av våre 10 serielag totalt denne helgen. Trykk deg inn på denne saken for å lese mer om hvordan det gikk for våre lag i henholdsvis 4. og 5. divisjon!

B-72 4:

Vårt fjerdelag med spillende lagleder Sven Wertebach er det eneste bidraget vi har i årets 4. divisjon. De stilte med Sven, Milian og Stig «Stiga» Bjørnar i dag. Ekstra gledelig var det med et gjensyn av både Sven og Stiga i seriespill for klubben. De har satt sammen et lag med rutinerte eldre spillere, sammen med en ung fremadstormende Milian. Laget spilte kun en lagkamp i dag, mot Kjelsås BTK 4 og lagleder Sven hadde følgende å melde etter kampen: «Ikke mye å si om dagens lagkamp. Vi møtte Kjelsås som stilte med to «3. Divisjonsspillere». Vi tapte 6-3, men kunne gått andre veien også. Jevne kamper med litt rustne veteraner. Toppnivået er det ingenting å klage på, men stabiliteten derimot… vi er fulle av forhåpninger for resten av sesongen.»

– Hvordan ser du på det å ha en unggutt i stallen denne sesongen?

– «Milian står for neste generasjon spillere med god teknikk og hurtighet. Får tårer i øyene av å se hvor smidig det går an å bevege seg. Bra toppnivå. Håper vi kan hjelpe ham med noen tips og triks på hvordan man spiller mot de som har spilt i en evighet og som bruker alle triks i Ludo for å vinne… alt fra nubber, anti og utpsyking.» sier Sven.

Sven som tidligere har vært leder av bordtennisklubben, men som nå har trukket seg litt tilbake for å kunne ha mer tid nede på gulvet. Han er fortsatt en del av styret, men i tillegg til dette er han med som trener på det stadig voksende voksenpartiet vårt, som har treninger på tirsdager og fredager. Sven trener selv fast der 1 dag i uken. «Vi gamle prøver å la oss inspirere.» avslutter bordtennispappaen som faktisk hadde hele familien ved bordtennisbordet fredag denne uken!

B-72 5 (Lørenskog Ladies): 

Tjuvstartet sesongens seriespill med internoppgjør mot B-72 10 fredag. Denne endte med et 6-3 tap, der våre Ladies stilte med Yoana, som hadde et gledelig comeback i seriesammenheng! 3 av 3 mulige seiere for Yoana, som for ikke lenge siden fylte 18 år :) Yoana er spillende trener i klubben, og det er veldig gledelig å sende henne gjøre et aldri så lite comeback for et Lørenskog Ladies som hadde skadetrøbbel fredag. Lørdagen henter damene inn moren til Hanna, BonYae Hovden, og hun gjør seg absolutt ikke bort i sin debut for damene! Med 3-3 i matchkvote har hun sikret seg like mange lagpoeng som Yoana.

Damene vinner en jevn kamp mot Nesodden BTK, og gøy er det at vår leder, Margo Olavesen, sikrer seg sesongens første seier og bidrar med det til seier i kampen! Spillende lagleder Torill er en av damene på laget som trener aller mest, og viser god fremgang. Kompromissløs forehandsmash kombinert med gode og sikre backhandkutt gjør at Torill kan bli skummel ut over sesongen. Mitra er også en spiller som trener mye og som også er en del av laget. Dessverre er hun ute med en betennelse i armen for øyeblikket. Hun stilte likevel opp for å heie på laget denne helgen, det er lagånd vi vet å sette pris på. Bra damer!

B-72 6:

Et annet lag som består av rutinerte voksne sammen med en ung og lovende er voksenpartiets Terje, Trond og Morten sammen med Rasmus fra rødt parti. «Guttene» gjorde det meste rett i dag og stakk av med 3 av 3 seiere og dermed full pott etter første serierunde! Trond melder følgende etter dagen i dag: «Utrolig fornøyd med guttene i dag, vi er kalde i de avgjørende øyeblikkene, og selv om en av våre motstanderlag kun kommer med to spillere, så lar vi oss ikke vippe av pinnen og slappe av selv med 3-0 ledelse før kampstart. Det å få ta del i dette laget sammen med egen sønn, Rasmus, er virkelig moro. Terje vinner kamper i dag, og han begynner å se skikkelig skarp ut. Sporty også av Morten som nektet å kaste inn håndkle til tross for en plaget rygg, står stor respekt av vinnerskallen til eldste blad Steen!»

B-72 7:

De yngste jentene våre spiller i år, som i fjor, for B-72 7, alle født 2007. Og lagleder Stine Rognerud hadde dette å si om seriestarten i dag:

«B-72 7 mot Lynild BTK 4. Alle 3 jentene i laget spiller gode og mange jevne kamper. De slår Lynild 6-3. I fjor tapte B-72 7 mot Lynild BTK 4, så her er det stor fremgang.

B-72 7 mot Jevnaker BTK 4. Her spiller også jentene mye bra bordtennis, og vinner overbevisende mot Jevnaker 7-2!»
B-72 8:

Et av våre mange lag som består utelukkende av unge spillere. Henrik, Aksel, Marius og Oliver. Samtlige av disse er også født i 2007. En meget overbevisende dag på jobben for tre ganger 2007. 007-gutta Henrik, Marius og Oliver spilte i dag, og med solide 18-0 kan man trygt si at de har i alle fall «license to win» kommende sesong.

Lagleder Geir Bergersen hadde dette å melde etter dagens kamper: «B-72 8 som besto i dag av Henrik, Oliver og Marius gjorde rent bord i serieåpningen med 18-0 i kamper. Alle tre hadde fin flyt og viser at de nå kan snu kamper som begynner litt «trått» og ikke minst avgjøre jevne sett og vippe kampen i sin favør. Mye bra serving i dag er også verd å nevne.

Alle tre viser fremgang i å lese motstanderens spill, men kan med fordel jobbe mer med det taktiske spillet og også spille med mindre risiko. Alle tre taper flere poeng på grunn av egne feil og ikke motstanderens, men alt i alt meget bra levert av en blid gjeng etter en laaaang pause fra kamparenaen.»

Så da gjenstår det å se om våre gutter fortsetter å trene like bra, og kan levere stabile resultater også fremover!

B-72 9:

Det så lenge ut til at laget kun ble med to spillere, men samboerparet Thomas Wahlgren og Olga Fourman hanket inn Bruce Davidson som tredjemann like før sesongstart. Det skulle vise seg å være lurt! Thomas har følgende å si om dagen i dag: «Kampene våre gikk bra i dag. Vi startet mot B-72 6 og tapte knepent. Bruce vant sine, Olga vant en og jeg tapte dessverre alle mine. Hadde litt overtenning etter lang pause fra kampsituasjon, så noen unødvendige feil.

Mot Hvam 4 var det også jevner kamper, men Hvam var best. Vi ryker dessverre på noen knepne 3-2 tap. Vi reiser oss og dette gikk ut over Hadelandsdamene, der vi vinner 6-3 sammenlagt. Bruce med 1 seier, Olga 2 og jeg med 3! Alt i alt; en lærerik dag, men vi er nødt til å vinne de jevne kampene fremover, så blir dette en veldig bra sesong!»

B-72 10:

Vårt minst kjente lag i bordtennissammenheng, da disse medlemmene knapt har vært i klubben mer enn et par måneder. Dog tar de igjen for å være mer kjente på andre arenaer. Vårt 10’ende-lag bestående av Morten Ramm, Jørgen Høst, Erik Solbakken og Ole Soo overrasket nok mange ved å delta i årets serie. Enda mer overraskende er det at de etter 3 kamper står med 6 av 6 mulige poeng og tabelltopp!

De innledet med seier 6-3 over damene allerede fredag kveld, med flere tilskuere og TV-kamera til stede. VGTV-serie skal lages, og vi kommer til å få se bordtennis på nettsidene til Norges største avis en gang i oktober, vi gleder oss!

Tilbake til bordet, så spiller guttene en jevnere kamp mot Hvam 3 lørdag ettermiddag. Flere jevne kamper, og vi merker oss at Jørgen Høst snur noen viktige femsettere til lagets fordel, noe som sikrer en jevn 5-4 seier! I den tredje kampen for helgen vinner «Bordtenniskameratene» 6-3 over Oslo BTK 7. Jørgen Høst som startet helgen som firer på laget, viser at han vil ha en plass i startoppstillingen når det kommer nye kamper i slutten av oktober. Mannen som tjener til livets opphold ved å være bak kamera mesteparten av tiden, fortjener nok en plass på laget og foran kameraene. Debuten som aktiv bordtennisspiller viser 6-0 i matchkvote, noe som er meget imponerende!

 

Vi gleder oss over mye god fremgang hos våre lag i helgen som har gått og heier dere frem til enda mer trening før det blir flere kamper i oktober!

For enda mer detaljer sjekk ut: Seriespill

2. Divisjon avdeling A:

 • B-72 1

3. Divisjon:

 • Avdeling A: B-72 2
 • Avdeling C: B-72 3

4. Divisjon avdeling C:

 • B-72 4

5. Divisjon:

 • Avdeling A:
 • B-72 5 (Lørenskog Ladies)
 • B-72 10 (Bordtenniskameratene)
 • Avdeling B:
 • B-72 6
 • B-72 9
 • Avdeling C:
 • B-72 7
 • B-72 8