B-72 har startet opp egne nybegynnerkurs i bordtennis for barn i barneskolealder. Her er alle velkomne til å prøve bordtennis. Treningene er mandag, onsdag og torsdag 17:00 – 18:30. Man kan selvsagt prøve et par ganger først før man bestemmer seg om man har lyst til å begynne. Første gangen du kommer til hallen så møt gjerne opp 5-10 minutter før treningen starter og spør etter Sindre eller Jonas, så vil de ta dere godt i mot. Kleskoden er vanlig gymtøy og sko som er ment for innebruk og ikke sverter. Foreldre er velkomne til å følge treningen fra tribunen i hallen.

Når man vel har funnet ut at man vil bli medlem så gjøres innmeldingen her på hjemmesiden, på følgende link:

https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=730

For å få med deg den siste informasjonen rundt klubben samt eventuelle endringer i treningstider etc så last gjerne ned appen Spond og legg til klubben der (gruppekode EIQKE).

Har du noen spørsmål? Kontakt Sindre på 46508131 eller på mail sindre@b72.no