Ny i klubben?

INFORMASJON TIL NYE SPILLERE OG FORELDRE

B-72 tilbyr treninger for spillere på alle nivåer.

Trenere:
B-72 tilbyr treninger for spillere på alle nivåer og vi har flere dyktige trenere. Sindre Åteigen er hovedtrener, han har allerede flere års erfaring som trener og inspirator for barn og unge. Sammen med Sindre har vi en god gjeng trenerassistenter som hjelper til på treninger og turneringer. Fredrik Karlsen er en i trenerteamet med lang erfaring fra egen bordtenniskarriere og pedagogisk utdanning. Jonas Flåøien er rekrutteringsansvarlig og har nybegynnerne samt C-partiet. Spillerne i klubben er med som assistenter ved behov. I tillegg er den tidligere landslagstreneren Huang Baolin trener en gang i uka.

Turneringer:
De som ønsker kan delta på regionsstevner , nasjonale og skandinaviske stevner. Det er spillernes egen ansvar å melde seg på turneringer, påmeldingsskjema og informasjon henges alltid opp på tavla i hallen. For de som er nye er det bare og spørre trenerne om hjelp.
Vi arrangerer Mini Cup’er som er konkurranser tilpasset våre nybegynnere og C-spillere hvor det bare er å møte opp og alle som deltar får premie.

Sosiale arrangementer:
Vi vil prøve å arrangere en vinter- og sommerfest. For å få dette til trenger vi hjelp fra foreldrene. Vi forsøker også å arrangere  en klubbtur i året.

Lisens: 
Alle spiller må løse lisens hos Norges Bordtennisforbund for å kunne delta på turneringer fra det året de tilhører 13-års klassen. Ta kontakt med leder i klubben på b72.mail@gmail.com dersom du ikke har mottatt innbetalingsblankett fra NBTF. Mangel på lisens vil gi bot.

Foreldre:
Alle foreldre som ønsker å engasjere seg i klubben er velkommen til å gjøre det. Vi trenger hjelp av voksne til å spille med nybegynnerne.

Når vi arrangerer egne stevner trenger vi folk til rigging av hall, hjelp i kafeteria og sekretariat samt dømming.

Kurs/opplæring: 
Vi oppfordrer både foreldre og spillere til å melde seg på trener-, dommer- og stevnearrangementskurs. Følg med på hjemmesidene til NBTF og gi beskjed dersom du ønsker å delta.

Utstyr:
Vi holder på og bygge opp et varelager i hallen vår bestående av klubbdrakt, treningsdress, shorts, skjørt, sko, rackert, belegg, futeral og alt mulig annet. Er det noe du trenger av utstyr så er det bare å kontakte Sindre så ordner vi det.

Treningsavgift og medlemskap:
Se under kontingentsatser.

Mer informasjon:
Vi oppfordrer alle til å sjekke hjemmesidene våre (www.b72.no) jevnlig. Her finner dere informasjon om stevner, nyheter fra klubben og endringer i treningsprogrammet.

Kontaktpersoner: 
Trener: Jonas Flåøien(90141931)
Leder: Sven Wertebach (41542992)

Epost: jonas.flaoien@gmail.com

Bankkonto: 05310806430