Det har vært helg, noe som betyr bordtennistid! Som vanlig mange B72ere i sving på forskjellige arenaer.

I Oslo så har det blitt arrangert nybegynnercup der B72 hadde med 11 spillere! Gledelig at såpass mange av de nye har lyst til å spille turnering!

På Fornebu har ca 20 stykker svingt kjeppen, noen klasseseier ble det også, Fredrik Langen tok seg av Herrer C, Sondre Berner vant herrer junior og Yoana Wertebach vant jenter 13. Ellers var det flere som viste at de er i fin fremgang.

I Sverige har det også vært noen luringer:
Adrian sitt Munkedal vant begge sine kamper og leder nå 2.div etter halvspilt serie. Adrian har 12-1 i kvote så langt, og leder med det årets lagspiller i serien! Blir spennende å se om Adrian og laget klarer opprykket!

Jonas har spilt for Heby i 3.divisjon. Så langt i sesongen ligger laget på en 4. plass der 3, 4, 5 og 6 plassen skilles på matchkvote. Jonas har 12-3 i singelkvote og er med det en av seriens beste spillere.

Søstrene Horgen har gjort sine saker så bra at Sarah skrev et referat:
Fredag 27.nov tok Horgen-søstrene turen til Motala for å spille 1. Div. Dette er første seriehelg søstrene skal spille for laget Våxtorps. Våxtorps stilte med 4 egne spillere i tillegg til b72 jentene. Lørdagen startet bra med 6-3 seier til Våxtorps mot hjemmelaget Västers, der Sarah vant sine 2 singel matcher. Neste kamp mot Mariedals IK var det Maria ut i ilden, her startet det litt tøft og første match for Maria endte det med 0-3.. De to neste singel matchene til Maria var gode og stabile seire 3-0 og 3-1!

Søndag var det kun Sarah som spilte av b72 jentene. Det startet mot serielederne Carlshamn og Sarah tapte første 1-3. Vant andre match 3-0 og vant en hard 5. Setter 13-11 i skilje. Slik ble det 6-3 mot de.
Siste match mot Taberg spilte alle på laget stabilt og bra, det endte med 6-1 seier til oss og dermed er vi nr. 2 på tabellen!