Denne helgen har det vært spil Junior NM i Bergen. Rikke, Sunniva, Anne Sophie, Martine, Tone, Akshaya, Yoana, Henrik, Fredrik og Martin representerte B-72 på stevnet. Vi tok alle gullene på jentesiden i tillegg til mixklassen. Totalt fikk vi 4 gull, 2 sølv og 6 bronse og ble med det turneringens beste klubb.


(Gulllaget i damer junior lag)

På lørdagen spiltes lagklassene og mixdouble. I damer junior lag tok begge lagene medalje. B-72 1 bestående av Rikke, Sunniva, Martine og Anne Sophie tok gull etter å ha slått Fokus 3-0 i finalen. B-72 2 tok en bronsemedalje. I herrer junior lag ble det stopp i kvartfinalen for B-72 laget. I mixdouble ble det gull Rikke sammen med Finn fra Fornebu, der de slo to sterke Fokus-par på vei til gullet. I semifinalen slo de Alexander/Silje før de i finalen slo Borgar/Lisa. Henrik og Sunniva tok bronse i klassen etter å ha slått Christian/Aurora (Fokus) i kvartfinalen.


(Rikke og Finn, gull i junior mixdouble. Photo: Ghassan Chaer, NBTF) 


(Anne Sophie og Sunniva, gull i damer junior double. Photo: Ghassan Chaer, NBTF) 

På søndagen var det duket for singel- og doubleklassene. I dameklassene var vi storfavoritter og innfridde. I damer junior double var det til slutt Sunniva/Anne Sophie som tok gull foran Martine/Rikke. Rett bak på bronseplass kom Yoana sammen med Hanna fra Oppegård. I damer junior singel tapeteserte vi pallen med Rikke på førsteplass, Martine på andreplass og Sunniva og Anne Sophie med hver sin tredjeplass. Rikke tok med det sitt første NM-gull i singel. Gratulerer! I herrer junior singel fulgte Henrik seedinga si fram til kvartfinalen der det ble stopp mot 1. seedede Borgar som til slutt vant turneringen ganske komfortabelt. Fredrik overrasket possitivt og kapret bronse uten å være direkte kvalifisert. Dette klarte han etter sterke seire mot Alexander (Fokus) og Even (Molde). I semifinalen spilte han jevnt med Thomas (Hardanger), men tapte i avgjørende sett.


(Rikke, gull i damer junior singel. Foto: Øivind Eriksen, NBTF)

Vi gratulerer alle medaljevinnerne og gleder oss til å se framgangen fram til neste sesong!