Her kommer andre og siste del av Anders sin Romaniatur. Anders er nå tilbake i Norge, og klar for hårda grep frem mot junior NM!
fra fredagen og utover ble løpinga på banen stort sett erstattet med annen fys inne i hallen. Det var tungt. På lørdag (påskeaften) så avbestilte vi den middagen vi vanligvis ville fått på senteret og stakk ut og spiste pizza i byen isteden. Det var en fin mulighet for oss nordiske å bli enda bedre kjent med hverandre, noe som vi ble. Bogdan og Arina Singeorzan ble også med oss. I og med at menyen stod på rumensk var de til veldig god hjelp ved bestilling. På søndagen er det såkalt hvile dag for rumenerne med bare ett organisert pass på 2,5 timer og ett frivillig pass. Det frivillige passet startet en halvtime tidligere enn det vanlige ettermiddags passet, noe som vi norske guttene selvfølelig ikke hadde fått beskjed om før 2 minutter etter at treninga hadde startet. Da var vi raske til å gjøre oss klare og kom ikke så mye senere. Denne treningen ble styrt av den danske treneren. Mandags treningene gikk som vanlig med 6 timer bordtennis og fys på slutten, og etter å ha sagt ha det til de rumenske spillerne spiste vi middag som ble det siste måltidet vårt i Bistrita. Natt til tirsdag dro vi fra senteret halv 3. Danskene hadde ikke fått plass på samme fly som oss andre så de skulle ikke ta flyet før kl 9 til Wien for så å bytte til et fly til København. Resten av oss tok fly til Munchen kl 6 og dro videre til Norge og var på Gardermoen litt over elleve. Da hadde danskene så vidt nådd Wien. Alt i alt en fin og lærerik tur der alle deltakerne ble en god del bedre i bordtennis.