Ungdoms EM arrangeres i Zagreb 8-17. juli og B-72 skal ha med 7 spillere. Vi lagde et kort intervju med alle spillerne. 

Damer Junior:

Nora

Nora

Når begynte du å spille bordtennis?
– Begynte i starten av 2008.
Hva er din beste bordtennisprestasjon og beste bordtennisøyeblikk?
– Min beste bordtennisprestasjon var når jeg slo nr 11 i Europa som kadett, og slått høyt rankede spillere på senior nivå. Beste bordtennisøyeblikk var kadettlag på EM i Italia 2014, sykt kult og veldig bra stemning på benken og inne i hagen. Et annet favoritt øyeblikk var å få delta i VM i lag Malaysia der stemningen også var helt sykt kul.
Hvor mange EM har du spilt tidligere?
– Har spilt 3 EM før

Sarah

Sarah

Når begynte du på bordtennis?
– Jeg begynte i november 2008
Beste bordtennisprestasjon?
– Helt klart å vinne NM junior i 2014
Hvor mange tidligere EM?
– Har spilt 1 i Italia 2014

Rebekka

Rebekka

Når begynte du på bordtennis?
– Jeg begynte å spille når jeg var 8år
Beste prestasjon?
– Beste prestasjon var vel når jeg vant senior nm som 14 åring (og ble tidenes yngste kongepokalvinner i bordtennis).
Tidligere EM?
– Jeg har spilt 3 EM

Herrer Junior:

Mikkel

Mikkel

Når begynte du på bordtennis?
– Jeg begynte å spille når jeg var 11/12 år gammel (om jeg ikke husker helt feil). Beste prestasjon og øyeblikk?
– Beste prestasjon må være da jeg slo Lars Rønneberg eller da jeg spilte en jevn 5 setter match mot Uda (Japan). Det beste øyeblikket var da jeg fikk være med på min første landslagssamling eller da jeg slo Tim Cornelius etter å ha blitt knust de første settene 11-2 og 11-0.
Tidligere EM?
– Dette blir mitt første EM og jeg gleder meg kjempe mye til å gi alt jeg har til siste kamp i EM. EM har vært en drøm siden jeg begynte på bordtennis, og jeg tror det kommer til å bli mitt nye beste øyeblikk!

Sondre

Sondre

Hvor lenge har du spilt bordtennis?
– Spilt 5,5 år.
Beste bordtennisprestasjon?
– Beste bordtennisprestasjon kvartfinale i Linz youth open 2016.
Tidligere EM?
Spilt 0 EM tidligere.

Adrian

Kadett Jenter:

Katarina