England, Tyskland, Nederland, Sverige, Danmark og Norge var de 6 landene som deltok i 6 nasjoners turneringen 9-11. juni. Norge stilte her med alle kadettene som skal spille EM samt noen flere landslagsspillere. Guttelaget bestod av Henrik Nilsen og Fredrik Langen sammen med Fokusgutta Borgar Haug og Mathias Haraldseid. Katarina Wetzel, Martine Toftaker og Akshaya Vimalasenan sammen med Kristina Pirtskhalava fra Bodø utgjorte jentelaget.

Det ble spilt både lag og singel i turneringen. Lagklassen ble avviklet ved 4 mannslag der alle landene møtte hverandre. Gutteklassen var veldig jevn og alle kampene ble enten 7-3, 6-4 eller 5-5. De norske guttene vant 2 lagkamper mot Tyskland og Nederland begge 6-4. Mot Sverige spilte de uavgjort 5-5, mot England ble det 3-7 tap og mot Danmark 4-6. Små marginer avgjorde i kampene og det kunne fort ha gått bedre (men også dårligere). Dette holdt til en 4.plass for guttene.

Jentene hadde en fin 8-2 seier mot Danmark, men dette ble også den eneste seieren. Det ble 3-7 tap mot Sverige og Nederland og 0-10 tap mot Tyskland og England. Men alle jentene på laget vant kamper i løpet av lagspillet. Dette ble da en 5. plass til Norge.

I singel ble det først spilt gruppespill med 6-7 spillere i hver pulje der de 2 beste fra hver pulje gikk videre. Fredrik havnet på 4. plass av 7, men hadde gode muligheter i flere av kampene. Henrik havnet på 3.plass i sin gruppe etter to seire 11-9 i avgjørende og en 3-1 seier. Han tapte så vidt 9-11 i avgjørende mot gruppevinneren og tapte 1-3 på toern. Borgar spilte stabilt god gjennom hele turneringen og stakk av med hele seieren. Han vant også alle singelkampene i lag og gikk dermed ubeseiret gjennom turneringen.

På jentesiden var det også mange jevne kamper. Spesielt Martine hadde ikke helt marginene på sin siden da hun tapte 9-11 i avgjørende mot gruppevinneren og 11-13 i avgjørende mot gruppetoeren. Hun vant resten og endte på 3. plass i gruppa, og ble beste norske på jentesiden. Katarina og Kristina endte på 5. plass og Akshaya på 6. plass i sine puljer.