I tillegg til rekrutteringsdag på metro senteret var det også rankingstevne på Jevnaker i dag. Asgeir var B-72 eneste deltaker her.

Asgeir spilte greit i første pulje der han var seedet som nr 3 i pulja. Han vant mot 4 seedet Daniel Grefsrud (Jevnaker) 3-1 og 5 seedede Amund Fredriksen (Jevnaker) 3-0. Det ble dessverre tap 3-1 mot 2 seedet Marius Pedersen på tross av god kjemping fra Asgeir og siste settet endte 12-10. Marius vant til slutt pulja. Det ble også tap mot 1. seedede Erik Lindholm (Askim) 3-0, som forøvrig også er president i NBTF. Asgeir spilte dermed i treerpulja der ble det 3-0 tap mot 2 nubbespillere fra Harestua Alexander Karlsrud og Arne Gunnar Ellingsen Ellevold. Jevnt men endte med 3-1 tap mot Robin Kristiansen(Modum). Mens måtte dessverre trekke seg fra siste kamp midt imot Victor Hellevik(Oppegård) pga overtråkk.

Asgeir endte derimot på en 15. plass av 25 deltakere som er høyere plassering enn det han har klart før.

Nå venter Fornebu Open neste helg som kanskje ser litt mørkt ut for Asgeir akkurat nå.