Sarah, Mikkel, Adrian og Sondre dro ned Tirsdag for å spille ITTF Swedish Junior & Cadet Open på onsdag og torsdag med påfølgende Safirs International fredag-søndag der kadettklassen også spilles der Katarina, Sindre og Hilding også kom nedover. Som turnering er dette en av de hardeste Europa har å tilby der alle får smake på det aller ypperste nivået i verden.

Sarah, Mikkel og Sondre fikk det litt for tøft og røk ut i sine puljer i juniorklassen, men ypper seg mot gode spillere, Adrian går videre som toer fra pulja på settelling. I første runde i sluttspillet møter Adrian den Egyptiske faraoen Mahmoud Helmy, det ble en rysare på vel over 40 minutter der Adrian til slutt kan strekke armene i været med 14-12 i 7. og avgjørende sett. I neste runde møtte han Yu Kayama (som til slutt kom til finalen) der det dessverre ble 0-4 tap.

Eliteklassene ble spilt på fredag og det ble tøft som ventet, der eneste b72er som går videre er Sarah som så tapte mot 1.seedet. Lørdag og søndag var tøffe for alle, der Katta kommer til 1/8 i kadett klassen og minikadett klassen. En turnering som dette er ekstremt verdifull der man får sett hvilket nivå man ligger på og hva som må til for å komme opp på det nivået de beste ligger på.

Gode prestasjoner i løpet av turneringen:

  • Sondre slår Nikita Moshkov og Viktor Johansson 3-1
  • Mikkel slår Ziad Wael 15-13 i skilje.